ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΑΠΟ 01/01/2023

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους πολύτιμους πελάτες μας ότι λόγω των συνεχόμενων ανατιμήσεων (ενέργεια, αύξηση κατωτάτων μισθών τους μήνες Ιανουάριο και Μάϊο του έτους 2022), θα γίνει μια διαμόρφωση τιμών σε κάποιες από τις υπηρεσίες μας από 1 Ιανουαρίου 2023. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη κατανόηση σας και εκτιμάμε ιδιαίτερα τη καθημερινή υποστήριξη σας.

Οι υπηρεσίες που θα παραμείνουν στην ίδια τιμή είναι οι εξής:

Βρεφικό κούρεμα, παιδικό κούρεμα (δημοτικό), μαθητικό κούρεμα (γυμνάσιο – λύκειο), οικογενειακό κούρεμα (ανδρικό κούρεμα που γίνεται σε συνδυασμό με 1 ή και παραπάνω μαθητικά κουρέματα). Τέλος στην ίδια τιμή παραμένει και το φοιτητικό κούρεμα (12€ +1€ η περιποίηση στα γένια) και το εγγλέζικο παραδοσιακό ξύρισμα.

Οι υπηρεσίες που θα έχουν μείωση τιμής είναι οι εξής:

Η Black mask (από 10€ στα 7€) και η αποτρίχωση με κερί σε αυτιά ή μύτη (από 6€ στα 5€)

Οι υπηρεσίες που θα πάρουν ελάχιστη αύξηση είναι οι εξής:

Το ανδρικό κούρεμα που κόστιζε 12€ + 1€ με τη περιποίηση μούσι ή γενειάδας ή shaver ή και τα 2 αυτά μαζί, πλέον θα κοστίζει 13€ μέ ή χωρίς την περιποίηση γενειάδας ή μούσι και 14€ το κούρεμα + μούσι ή γενειάδα + shaver στο πλαϊνό τμήμα του κεφαλιού. Επίσης το κούρεμα με τη μηχανή όλο το κεφάλι που κόστιζε 10€ + 1€ με τη περιποίηση μούσι ή γενειάδας, πλέον θα κοστίζει 11€ + 1€ μαζί με την περιποίηση γενειάδας ή μούσι. Τέλος, το μακρύ ανδρικό κούρεμα που κόστιζε 12€ + 1€ με τη περιποίηση μούσι ή γενειάδας, πλέον θα κοστίζει 14€ μαζί με τη την περιποίηση γενειάδας ή μούσι.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *